PRP

Platelet Rich Plasma (PRP) is een krachtige behandeling die enkel gebruik maakt van de stimulerende effecten van bloedplaatjes en groeistoffen uit jouw eigen bloed. Het is inzetbaar voor huidverbetering of haargroei.

Mogelijke behandelingen met PRP

Huidverbetering
Haargroei
Littekens & Striae

Volg ons op instagram

Bekijk resultaten, informatieve filmpjes en kijk mee achter de schermen!

Hoe werkt PRP?

Bij een PRP behandeling maken we gebruik van jouw eigen bloed. We nemen eerst een kleine hoeveelheid bloed af, waarna dit in een centrifuge gaat voor het scheiden van de verschillende delen. Hieruit halen we de bloedplaatjes en groeifactoren, die we vervolgens als geconcentreerd plasma (PRP) terug in het lichaam injecteren.

De plek van de injectie bepaalt het effect: in de huid stimuleert het huidcellen en zorgt het voor een mooie, jongere uitstraling, terwijl injecties in de hoofdhuid bij de haarzakjes kunnen leiden tot verbeterde haargroei. Zo maakt PRP gebruik van het natuurlijke herstelvermogen van je eigen lichaam.

Wie is geschikt voor PRP?

Over het algemeen is iedereen geschikt voor een PRP behandeling. Doordat we enkel gebruik maken van je eigen bloed, komen bijwerkingen niet voor.

Vrijval iedereen kan profiteren van de werking van PRP, hoewel individuele factoren kunnen bepalen hoe snel je resultaat ziet.

In geval van PRP voor haargroei geldt: het werkt enkel op plekken waar zich nog haren bevinden. Als je al helemaal kaal bent op een bepaalde plek, dan werkt PRP niet meer.

Natuurlijke en subtiele anti-aging

PRP wordt gezien als een krachtige, natuurlijke anti-aging behandeling. Doordat we enkel gebruik maken van je eigen bloed, en je verder niets de mimiek verstoort, biedt dit een ideale uitkomst voor mensen die een krachtige doch natuurlijke methode zoeken.

Kom langs voor een consult

Wil je een wens voorleggen en de mogelijkheden bespreken? Wil je meer informatie over een behandeling? Of weet je al precies wat je wilt? Kom gerust langs!

Hoe werkt dat?

1
Gratis consult
2
Behandeling
3
Aftercare
Gratis consult boeken

Meest gestelde vragen over PRP

Lees hieronder onze meest gestelde vragen

Kan ik na de behandeling weer alles doen?
Wat moet ik rekening mee houden na een PRP behandeling?
Hoe lang duurt een PRP behandeling?
Hoe snel zie je resultaten van een PRP-behandeling?
Hoeveel PRP-behandelingen zijn er nodig voor het beste resultaat?
Is PRP veilig?
Doet een PRP behandeling pijn?

Heb je een vraag?

Stel het hieronder. Indien je wilt kun je ook foto’s toevoegen aan jouw vraag, zodat de arts jouw vraag beter kan beantwoorden.

De foto’s worden verwijderd nadat
jouw vraag is beantwoord.

Add a photo
Let op: check altijd je spambox als je een hotmail, outlook of live e-mailadres hebt.
Bedankt, we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Oops! Something went wrong while submitting the form.