Haartransplantatie

Wil je af van de kale plekken op jouw hoofdhuid, en weer genieten van een volle bos haar? Bij DoctorFace werken deskundigen die gespecialiseerd zijn in haartransplantaties. We werken met de nieuwste inzichten binnen de FUE en DHI-technieken.

Wat houdt een haartransplantatie in?

Bij een haartransplantatie worden haarzakjes vanuit een donor-gebied (meestal achterop je hoofd) getransplanteerd naar de kale plekken bovenop uw hoofdhuid. De haarzakjes uit het donor-gebied worden zorgvuldig uitgekozen en zijn ongevoelig voor het DHT-hormoon, wat meestal de oorzaak is van haaruitval.

Door deze DHT-ongevoelige haarzakjes te transplanteren op de kale plekken, voorkom je dat de haren weer uitvallen. Er kunnen nog wel andere oorzaken zijn waarom de getransplanteerde haren alsnog kunnen uitvallen. Tijdens een consult krijgt u een eerlijk advies en geven wij hoe groot de kans van slagen zal zijn.

Wie is geschikt?

Er zijn een aantal factoren die bepalen of je geschikt bent voor een haartransplantatie. Allereerst moet je voldoende donorharen hebben die we kunnen gebruiken voor de transplantatie. Ook de conditie van die donorharen moet goed genoeg zijn. Tijdens een vrijblijvend consult wordt dat bepaald.

Mensen met bloedstollingsstoornissen, bepaalde huidaandoeningen en diabetes komen in sommige gevallen niet in aanmerking. Dit wordt besproken met de arts.

Hoe verloopt het proces?

Een haartransplantatie bestaat uit twee fases: in de eerste fase worden de donorharen gecollecteerd en geordend. In de tweede fase worden de haarzakjes getransplanteerd op de kale plekken. Afhankelijk van de locatie, worden andere type haarzakjes geïmplanteerd: aan de voorkant worden haarzakjes met enkele haartjes getransplanteerd, terwijl op de kruin haarzakjes met meerdere haren erin worden getransplanteerd. Hierdoor krijg je mooiere en natuurlijke resultaten.

Onze resultaten

Kom langs voor een adviesgesprek

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor een haartransplantatie? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

Hoe werkt dat?

1
Gratis consult
2
Behandeling
3
Aftercare
Gratis consult boeken

Meest gestelde vragen over de ingreep

Lees hieronder onze meest gestelde vragen

Hoe lang duurt een haartransplantatie?
Is een haartransplantatie pijnlijk?
Wat kan ik verwachten qua herstel na een haartransplantatie?
Hoe lang blijven de resultaten van een haartransplantatie behouden?
Wat zijn de risico's van een haartransplantatie?

Volg ons op instagram

Bekijk resultaten, informatieve filmpjes en kijk mee achter de schermen!

Heb je een vraag?

Stel het hieronder. Indien je wilt kun je ook foto’s toevoegen aan jouw vraag, zodat de arts jouw vraag beter kan beantwoorden.

De foto’s worden verwijderd nadat
jouw vraag is beantwoord.

Add a photo
Let op: check altijd je spambox als je een hotmail, outlook of live e-mailadres hebt.
Bedankt, we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Oops! Something went wrong while submitting the form.