Fillers

Fillers worden ingezet om volume te herstellen of te creëren waar nodig. Er bestaan verschillende soorten fillers, waarbij de indicatie en wens van jou bepalend zijn voor het soort filler dat gebruikt zal worden.

Mogelijke behandelingen met fillers

Neuscorrectie
Jukbeenderen
Lippen
Neuslippenplooi
Marionetlijnen
Traangoten
Mondhoeken
Kaaklijn
Kin
Rokerslijnen
Skinbooster + Filler
Liquid Face lift

Volg ons op instagram

Bekijk resultaten, informatieve filmpjes en kijk mee achter de schermen!

Wat is een filler?

Een filler is een gel dat bestaat uit hyaluronzuur, een stof die van nature ook in je huid zit. Het geeft je huid volume, stevigheid en een jeugdige uitstraling. Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke productie van hyaluronzuur af, wat leidt tot volumeverlies en de vorming van rimpels.

Met fillers kunnen we het verloren volume herstellen, of op gewenste plekken extra volume aanbrengen waarmee we verhoudingen in het gezicht kunnen verbeteren. Daarnaast stimuleren fillers de aanmaak van collageen en elastine, twee belangrijke stoffen voor een mooie en jonge huid.  

Fillers zijn niet permanent en lossen altijd na een bepaalde tijd op, net zoals dat gebeurt met jouw lichaamseigen hyaluronzuur.

Welke filler heb ik nodig?

Er bestaan verschillende soorten hyaluronzuurfillers, elk met hun unieke eigenschappen en toepassingen. Deze verschillen kunnen betrekking hebben op:  
1. De dikte en stevigheid van de filler: dit bepaalt de filler zich gedraagt in de huid en voor welk deel van het gezicht het geschikt is.

2. Duurzaamheid: Afhankelijk van het type filler kan het effect variëren van enkele maanden tot meer dan een jaar.  

3. Kruisverbinding: De manier waarop de hyaluronzuurmoleculen aan elkaar zijn gekoppeld, beïnvloedt hoe lang de filler in de huid blijft en hoe natuurlijk het beweegt met de gezichtsuitdrukkingen.

Gaat het niet opvallen?

De kunst bij cosmetische behandelingen is om subtiele verbeteringen aan te brengen, waarbij rekening wordt gehouden met de harmonie van jouw gezicht. Wij houden altijd rekening met de natuurlijke verhoudingen in uw gezicht. Dit is een belangrijk onderdeel van onze behandelfilosofie. Op die manier kunnen we jouw uitstraling opfrissen zonder dat iemand kan aanwijzen waar het door komt.

Afhankelijk van jouw behoeften en verwachtingen, kiezen we de fillers met de eigenschappen die het beste past bij jouw specifieke wensen.

Kom langs voor een consult

Wil je een wens voorleggen en de mogelijkheden bespreken? Wil je meer informatie over een behandeling? Of weet je al precies wat je wilt? Kom gerust langs!

Hoe werkt dat?

1
Gratis consult
2
Behandeling
3
Aftercare
Gratis consult boeken

Meest gestelde vragen over filler

Lees hieronder onze meest gestelde vragen

Doet een behandeling met fillers pijn?
Hoe werken hyaluronzuur fillers?
Zijn fillers veilig?
Hoe lang duurt een filler behandeling?
Hoe lang blijven fillers zitten?
Zijn er bijwerkingen?
Wat is het verschil tussen fillers en Botox?
Kunnen hyaluronzuur fillers worden verwijderd of teruggedraaid?
Wat moet ik doen na een filler behandeling?

Heb je een vraag?

Stel het hieronder. Indien je wilt kun je ook foto’s toevoegen aan jouw vraag, zodat de arts jouw vraag beter kan beantwoorden.

De foto’s worden verwijderd nadat
jouw vraag is beantwoord.

Add a photo
Let op: check altijd je spambox als je een hotmail, outlook of live e-mailadres hebt.
Bedankt, we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Oops! Something went wrong while submitting the form.