Natuurlijk resultaat met kwaliteit voorop

Jouw schoonheid accentueren op een natuurlijke wijze. Wij zetten onze kennis en kunde in en denken met je mee.

Meet the Doctor

Ieder mens is mooi op zijn of haar manier. Ik zet graag mijn passie voor de cosmetische geneeskunde in om het mooiste in jou naar boven te halen. Dat begint altijd bij het zorgvuldig aanhoren van jouw wensen.

Ik streef altijd naar natuurlijke resultaten waarbij ik rekening houd met jouw natuurlijke verhoudingen. Mijn filosofie: jou laten stralen zonder dat iemand kan aanwijzen waar het door komt.

Drs. M. Yalaniz
BIG-nummer: 19923878301

Waarom DoctorFace?

Altijd een gratis consult voorafgaand aan de behandeling.

Veel ervaring in en passie voor de esthetische geneeskunde.

Aandacht voor natuurlijke en stralende resultaten.

Behandelingen

Botox

Botox kunnen we inzetten voor meerdere doeleinden: voorkomen of verminderen van rimpels, inzetten tegen migraine klachten, tandenknarsen verminderen,
en meer.

Bekijk mogelijkheden

Fillers

Met onze natuurlijke hyaluronzuur fillers zetten we in om verloren volume te herstellen of om andere aspecten van het gezicht te accentueren. Ontdek de mogelijkheden.

Bekijk mogelijkheden

Ooglidcorrectie

Heb je last van hangende oogleden, wat kan leiden tot een vermoeide blik en zelfs hoofdpijn? Een pijnloze ooglidcorrectie is dé oplossing daarvoor.

Bekijk mogelijkheden

PRP

Een krachtige behandeling die gebruikmaakt van de stimulerende effecten van lichaamseigen bloedplaatjes en groeistoffen. Inzetbaar voor intensieve huidverbetering en haargroei.

Bekijk mogelijkheden

Belkyra

Belkyra is een speciaal middel waarmee we plaatselijk vet kunnen oplossen door middel van injecties met permanente resultaten. Momenteel is dit enkel inzetbaar voor de onderkin regio.

Bekijk mogelijkheden

Haartransplantatie

Met nieuwste technieken tegen scherpe prijzen zorgen we ervoor dat je weer kunt genieten van een volle bos haar. Wij maken zowel gebruik van de FUE- als de DHI-techniek.

Bekijk mogelijkheden

Volg ons op instagram

Bekijk resultaten, informatieve filmpjes en kijk mee achter de schermen!

Kom langs bij DoctorFace

Wil je een wens voorleggen en de mogelijkheden bespreken? Wil je meer informatie over een behandeling? Of weet je al precies wat je wilt? Kom gerust langs!

Hoe werkt dat?

1
Vrijblijvend consult
2
Behandeling
3
Aftercare
Gratis consult boeken

Klanten aan het woord

Anoniem

25 april 2024

Ben zeer tevreden met mijn botox- en fillerbehandeling. De informatie over de behandelingstechniek, risico's en het juiste gebruik van botox en fillers werd duidelijk uitgelegd. Waardeerde het advies over welke delen van mijn gezicht, welk type behandeling behoeft. Gedurende de behandeling, is mijn angst voor naalden goed ondervangen. Kortom, heel fijn dat er ook betrouwbare en deskundige cosmetische kliniek beschikbaar staat in Lelystad. Een comfortabel behandeltraject en mooi resultaat, less is indeed more!

Bartosz

18 april 2024

Afgelopen zondag ben ik bij dr.Yalaniz geweest voor een botox behandeling. het is dag 4 en ik moet eerlijk zeggen ik heb dit nog nooit gehad. me voorhoofd is helemaal strak en ook frons is zeer goed gelukt. Ik heb dit nog nooit meegemaakt bij de andere klinieken. Ben heel erg blij er mee. Alles word goed met je besproken en ook de mogelijkheden. Ik kom zeker terug voor de volgende behandeling.

Janina

28 maart 2024

Ik keek erg op tegen de ooglidcorrectie, vooral heel spannend (zit toch bij je ogen..). Tijdens de ingreep legde de arts stap voor stap uit wat hij aan het doen was, wat me veel rust gaf. En dat ik geen pijn voelde hielp natuurlijk ook enorm. Viel uiteindelijk reuze mee. Nu twee weken later ben ik al heel blij met de resultaten. Litteken herstelt al goed, dus super tevreden!

Romee

19 januari 2024

Top arts! Minimale neuscorrectie uitlaten voeren. Hij luistert naar je wensen en is hartstikke eerlijk. Kan geen slecht punt bedenken. Ben er blij mee :)

Melanie

28 december 2023

Ik ben tot nu toe heel blij met het eindresultaat van mijn neusfillers. Werd super vriendelijk, hygiënisch en vooral precies geholpen. Er wordt goed geluisterd naar jou wensen. Ik kom zeker weten terug!

Shaghayegh

15 december 2023

Ik heb jarenlang geaarzeld om lip fillers te nemen en een traangoot behandeling, omdat ik vreesde voor een onnatuurlijke resultaat. Het werk van Dr Yalaniz heb ik via social media ontdekt en merkte op dat hij de behandelingen zeer mooi verricht en deze ook nader toelicht door uitgebereide informatie te verschaffen. De dokter nam alle tijd voor me tijdens het consult, heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en de behandeling is precies zoals ik dat wenste. Ik ben ontzettend blij met het resultaat!

Selsela

13 december 2023

Ik ben ongelooflijk blij met mijn eerste ervaring bij Drs. M.Yalaniz DoctorFace. Drs. Yalaniz stelde me direct op mijn gemak. Mijn behandeling was niet alleen pijnloos, maar ook zorgvuldig uitgevoerd. Het resultaat overtrof mijn verwachtingen nu al! Ik kan deze praktijk ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar uitstekende service en geweldige resultaten!

Nabila

11 december 2023

Twee behandelingen gedaan hier, neus- en lipfillers en beide goed geïnformeerd en deskundig geholpen. Ook wordt er eerlijk advies gegeven, wat super fijn is! Wordt echt naar je geluisterd en aan de hand daarvan word je behandeld. Zeker aan te bevelen dus!

Anoniem

9 december 2023

Voor mij was het de eerste keer waardoor ik eigenlijk niet zo goed wist wat mij te wachten stond. Ik werd vriendelijk ontvangen, goed geïnformeerd en gerustgesteld. Zeker een aanrader

Shayesteh

23 november 2023

Voornaamste reden waarom ik erg tevreden ben is omdat hij weet waar hij het over heeft en je precies uitlegt wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten! Ondanks de spanning erg gerustellend en een fijne behandeling gehad! Zeker een aanrader!

Wahida

22 mei 2023

Voor het eerst lip fillers laten injecteren wat ik spannend vond. Docter Face luistert, geeft eerlijk advies en is de rust zelve wat een fijn en vertrouwd gevoel geeft. De ruimte oogde fris en schoon, erg belangrijk! Docter Face heeft er een vaste klant bij.

Yasemin

21 mei 2023

Ik ben voor eerst mijn lippen gaan doen bij dokter Yalaniz en ik ben onwijs tevreden over het resultaat. Drs. Yalaniz is een uitstekend arts die rekening heeft gehouden met mijn wensen.

Dokter Yalaniz stelde mij gerust en heeft mij heel erg blij gemaakt met mijn mooie lippen. Zeker een aanrader voor iedereen die mooie natuurlijke lippen wilt.

Lees verder

Natascha

21 mei 2023

Ik kom al een aantal jaren bij Drs. Yalaniz. Er wordt goed en eerlijk advies gegeven. De behandelingen zijn pijnloos en nazorg wordt goed uitgelegd! Hele kundige arts die weet wat hij doet.

Emine

19 mei 2023

De arts heeft mij vooraf goed geadviseerd en uitgelegd hoe de behandeling werkt. Inmiddels heb ik mijn 2e PRP behandeling gehad en resultaat is boven mijn verwachting. Het voelt heel fijn aan in een vertrouwde omgeving bij Dr. Yalaniz.

Anoniem

1 mei 2023

Kwaliteit, service en kwantiteit staan hoog in het vaandel. Vriendelijk en geeft altijd het beste advies. De moeite waard om helemaal vanuit utrecht naar toe rijden.

Nadya

4 mei 2023

Het was schoon De arts was zeer ervaren en erg vriendelijk We werden meteen geholpen.

Anoniem

19 april 2023

Eerlijke en vriendelijke arts die echt met je meedenkt en je op je gemak laat voelen.

Melissa

21 mei 2023

Dokter Yalaniz is een ervaren arts die erg klantvriendelijk te werk gaat. Hij bespreekt eerst de wensen en kijkt of dit doel haalbaar is, ook geeft hij altijd eerlijk advies. Ik kom al jaren nergens anders.

Reyhan

26 april 2022

Perfect en professioneel en heel vriendelijk wordt je behandelt, je wordt goed ingelicht en voorbereid voor en na de behandeling en de resultaten zijn

Anoniem

25 april 2022

Heb uitstekend advies gekregen die geheel op mijn persoonlijke wensen is afgestemd waardoor ik een goede afweging kon maken over wat ik wel en niet wilde qua behandeling.

Monique

24 april 2022

Zeer tevreden over de behandeling en ook zeer tevreden over de deskundigheid en vriendelijkheid. Helemaal een prettige ervaring, elke keer weer!

Vera

19 april 2022

Super goede behandeling en een heel deskundig advies. Zou dit zeker aanraden bij vrienden. Top!

Richard

26 november 2021

Ik was vrij nerveus aan het begin van mijn eerste behandeling gezien ik nog nooit eerder iets soortgelijks had gedaan.

De arts was erg vriendelijk en wist mij goed op m’n gemak te stellen. Ik heb niet heel veel vergelijkingsmateriaal, maar wanneer iemand naalden in je hoofd prikken amper voelbaar maakt getuigt dat voor mij absoluut van een zachte hand. Inmiddels is het bijna tijd voor mijn derde behandeling en merk ik dat de haren op mijn hoofd gestaag voller en minder broos worden.

Lees verder

Anoniem

22 november 2021

door PRP is met je eigen bloedplasma huidverbetering mogelijk, want dat heb ik zelf ondervonden. inmiddels 3x ondergaan bij Dr. Yalaniz en erg tevreden.

Dit blijf ik volgend jaar ook onderhouden want ik vind het belangrijk dat mijn huid opgepept wordt met mijn eigen plasma. Aanvankelijk leek het me best eng maar door de kundigheid en duidelijke uitleg van deze uiterst vriendelijke arts ging ik toch de behandeling in. Erg blij dat ik de stap heb gezet. Huid is verstevigd door stimulatie collageenaanmaak mbt mijn plasma. Mooi fris en verjongde huid.

Lees verder

Heb je een vraag?

Stel het hieronder. Indien je wilt kun je ook foto’s toevoegen aan jouw vraag, zodat de arts jouw vraag beter kan beantwoorden.

De foto’s worden verwijderd nadat
jouw vraag is beantwoord.

Add a photo
Let op: check altijd je spambox als je een hotmail, outlook of live e-mailadres hebt.
Bedankt, we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Oops! Something went wrong while submitting the form.